PeakRider | prvi nosilni sistem za kolo

Inteligenten in lahek nosilni sistem PeakRider lahko uporabljate v vseh nahrbtnikih, ki imajo sredinsko odprtino za hidracijski sistem.

 

Cena inteligentnega lahkega nosilnega sistema PeakRider je 79,90 €

 

Inteligenten in lahek nosilni sistem PeakRider spremenja alpinistično kolesarstvo enkrat za vselej! Nič več bolečih ramen, trpečih rok, razstavljanja kolesa in pripenjanja na nahrbtnik na poti do vrha. Revolucionarni PeakRider omogoča, kar je v deskanju in smučanju že dolgo običaj – sprostitev obeh rok, enostavno nošnjo na nahrbtniku, enakomerno porazdelitev teže preko celega hrbta in medenice ter zavedanja, da je kolo varno pričvrščeno. Dobro premišljena izvedba omogoča, da obračate/nagnete kolo v vseh smereh in s tem lažje premagujete ovire in ozke prehode.

Sistem je sestavljen iz dveh komponent: novo razvitega teleskopskega droga s podporno ploščo in tako imenovanim Cone-Strap-om.

Kako sistem deluje? Preprosto dvignite kolo nad glavo in ga zataknite na teleskopsko palico s pomočjo Cone-Strap-a, ki se ga predhodno namesti na kolo. Oglejte si video in natančna navodila (klik).

PeakRider lahko uporabite v vseh nahrbtnikih, ki imajo sredinsko odprtino za hidracijski sistem.

Cena: 79,90 €